Gazon kopen Premium & AA kwaliteit graszoden

Nieuw groen gazon kopen, doe je hier. Wij hebben de beste grasmat van Nederland in de aanbieding! Als groene graszoden specialist, hebben wij jarenlange ervaring in het telen van graszoden. Ons gras gazon gaat de hele wereld over en staat bekend als het allerbeste rolgazon wat er op de graszoden markt te verkrijgen is. Door uitgebreid onderzoek te doen, om de optimale samenstelling van grassoorten samen te stellen en juist iedere grassoort weer verder te enten op zijn eigen graskwaliteiten. Hierdoor zijn wij erin geslaagd om de juiste mix van speciaal graszaad samen te stellen. Zo hebben wij het beste van twee werelden voor u gevonden. En staat de huidige gras technologie niet stil. Zo zorgen wij ervoor dat u, dé mooiste en groenste grasmat in uw tuin krijgt.

Gazon bestellen? Dé beste graszoden in uw tuin

Graszoden kopenAanbieding gazon bestellen: Bent u opzoek naar de beste graszoden prijs? Of zoekt u juist de beste kwaliteit graszoden voor uw nieuwe gazon? Via de “Graszoden Kopen” website kan je voor allebei terecht. Hier kunt u nieuw gazon bestellen! Zowel de beste Premium graskwaliteit als een goedkope AA kwaliteit graszoden, zijn hier te koop. Als u een mooie groene grasmat in uw tuin wilt hebben. Dan mag de beste grasmat natuurlijk niet ontbreken. Een perfect gazon dat snel en eenvoudig aan te leggen is. Bij ons bestelt u een topkwaliteit gazon tegen een zeer scherpe graszoden prijs. Zo hebben wij na jarenlang onderzoek en testen, ervoor gezorgd dat u tegenwoordig bij ons meer dan alleen een top gazon kunt kopen.

Gazon kopen? Goedkope graszoden te koop!

Graszoden bestellenU wilt nieuwe graszoden leggen, maar heeft u geen zin om te gaan zaaien en te wachten op een mooie groene grasmat? Rolgazon wat u bij “Graszoden Kopen” bestelt komt op een grasrol van 1 rol gazon dit is precies 1 m²; 1 rol gazon is 250 cm lang, 40cm breed en is ongeveer 1,5 cm á 2,0 cm dik; het gewicht van 1 rol gazon ligt circa tussen de 13 tot 18 kg; de houdbaarheid van één rol gazon is maximaal 2 á 3 dagen in de zomer tot 4 dagen in de winter; deze worden geleverd op een pallet tot een belading van 60m² per pallet. Hou er wel rekening mee dat er maximaal 60 m² op een pallet past, en een totaalgewicht kent tussen de 780 – 1080 kg per geladen pallet. Kom dus met een goede aanhanger of ander vrachtvervoer onze kant op, als uzelf uw nieuwe groene grasmat wilt komen ophalen. Tevens kunt u, uw nieuwe graszoden door onze gras specialisten laten aanleggen. Of u rolt eenvoudig en snel uw nieuwe gazon uit, op de gewenste plaats in uw tuin. Nadat u het nieuwe gazon heeft gekocht, heeft gelegd moet u vooral niet vergeten het gazon goed te onderhouden. Dit betekend regelmatig maaien en het onkruid verwijderen. En hoort bij het onderhoud van uw nieuwe grasmat.

Gazon onderhoud en hét groenste gras gazon

Is uw nieuwe gazon aangelegd? En maakt u er al gebruik van door er van te kunnen genieten. Zo blijft het belangrijk dat u het gazon, goed onderhoudt. U moet het gazon de eerste 1,5 tot 2 weken voldoende water geven. In het begin wat meer zodat de wortels kunnen vastgroeien in de nieuwe ondergrond. Vandaar dat je voor het graszoden leggen, eerst de ondergrond goed moet bewerken hierbij hoort genoeg kalk, gazon bemesting. Bij droog weer is drie keer per dag water geven aan te raden. Voordat u op uw nieuwe gazon gaat lopen of de kinderen erop los laat moet het eerst goed vastgroeit zijn. Dit heeft enkele weken nodig. Hierna kunt u optimaal genieten van de beste groene grasmat in uw tuin. Hét beste gazon bestellen, de beste graszoden bestellen doet u hier! Direct online gazon bestellen, morgen al een nieuw gazon! Neem contact met ons op, dit kan via het “Graszoden Kopen” contactformulier.

graszoden Google + graszoden Twitter graszoden Facebook graszoden LinkedIn