Grasmatten kopen & Beste kwaliteit grasmatten

Grasmatten kopen? De mooiste, groenste grasmatten zijn hier online te koop! U kunt hier de beste kwaliteit grasmatten bestellen van een topkwaliteit gras, de bestelde grasmatten bezorgen wij ook bij u thuis. Ons graszodenbedrijf kweekt de hoogste kwaliteit grasmatten die in Nederland te verkrijgen is. Na een groeiperiode van 12 maanden is de grasmat klaar om gesneden te worden. Door gebruik te maken van de beste kwaliteit graszaad, kunnen wij garant staan voor een premium kwaliteit gazon. De grasmatten die wij, bij u bezorgen zijn daarom van de beste graskwaliteit.

Grasmatten bezorgen & Goedkoopste graszoden

De grasmatten prijs van de door u bestelde graszoden kunt u berekenen met de graszoden rekentool. U kunt in deze graszoden rekentool het aantal benodigde vierkante meters invullen. Zo verkrijgt u direct de graszoden prijs van het totaal aantal bestelde m² van uw nieuwe grasmat te zien. U kunt ervoor kiezen deze gazon bestelling te laten bezorgen. Ook deze extra transportkosten krijgt u inzichtelijk tot het bestellen van 1400 m² graszoden. Door samen met het transportbedrijf een scherpe prijs af te spreken, kunnen wij uw grasmat tegen een zeer laag tarief leveren.

De grasmatten die wij bezorgen worden op pallets aangeleverd. Graszoden Kopen kan grasmatten bezorgen met de maten 1 rol gazon dit is precies 1 m²; 1 rol gazon is 250 cm lang, 40cm breed en is ongeveer 1,5 cm á 2,0 cm dik; het gewicht van 1 rol gazon ligt circa tussen de 13 tot 18 kg; de houdbaarheid van één rol gazon is maximaal 2 á 3 dagen in de zomer tot 4 dagen in de winter; deze worden geleverd op een pallet tot een belading van 60 m² per pallet.

Grasmatten kopen & Beste kwaliteit gazon leggen

Uw nieuwe grasmatten laten aanleggen? Is via ons bedrijf gelukkig snel en makkelijk gedaan. Binnen een dag (afhankelijk van het totale oppervlakte) kunnen wij de grasmatten leggen, heeft u al binnen een paar uur werk een schitterend nieuw gazon in de tuin liggen. De grasmatten die wij kweken zijn makkelijk te onderhouden. Na het aanleggen van het nieuwe gazon, hoeft u slechts twee weken te sproeien. Zo kunnen de nieuwe zoden hechten aan de ondergrond. Einde van de derde week, bij droog weer kunt u het voor het eerst op een hoge stand gaan maaien. En dient u de grasmat drie keer per jaar te bemesten. Het is aan te raden het gazon eens per jaar te verticuteren. U zult zien dat de grasmatten die wij leveren dan nog mooier zijn geworden, u optimaal kunt genieten van het buitenseizoen. Mocht u nog vragen hebben over grasmatten? Of wilt u gazon advies? Neem gerust contact met Graszoden Kopen op.

graszoden Google + graszoden Twitter graszoden Facebook graszoden LinkedIn