Grasmatten bestellen & Grasmatten kopen

Grasmatten kopen? En grasmatten bestellen voor het aanleggen van nieuw gazon in uw tuin.
De beste groene grasmat voor bij u in de tuin kweken, is en blijft vakmanschap. Hierdoor is de vraag naar kant en klare grasmatten bestellen aanzienlijk toegenomen. Bestel zelf online de beste groene grasmat voor uw tuin. Grasmatten bestellen en zelf een nieuw gazon leggen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe kwetsbaar het ecologisch natuurproduct gras is. Kies ook voor onze grasmat! Door twee soorten zoden aan te bieden via “Graszoden Kopen” profiteer u, door eenvoudig te kiezen voor goedkope graszoden met de AA kwaliteit. Wilt u nu nieuwe grasmat bestellen, ervaar zelf het voordeel van kant en klare grasmatten die u zelf eenvoudig aanlegt. Of laat het gazon leggen over aan onze graszoden hoveniers, deze kunnen als de beste graszoden leggen!

Aanbieding grasmatten, de beste graszoden prijs

Grasmatten bestellenWat u moet doen om snel, eenvoudig en goedkoop een perfect gazon te verkrijgen? Is dat u, ons nooit te veel betaald voor een nieuwe grasmat. Bij ons krijgt u de scherpste graszoden prijs. Onze graszoden koopt u precies op maat en in werkbare, handzame grasrollen van in totaal één vierkante meter, waardoor u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft in uw tuin, of groenoppervlak. Door online direct uw nieuwe gazon bij de graszoden kweker te kopen, bent u voordelig uit. De online webshop van “Graszoden Kopen”, is voor u de plaats waar u onze graszoden prijs kunt berekenen. De AA kwaliteit graszoden kopen? Is de scherpste gazon prijs leveren en toch de betere kwaliteit graszoden. Geniet van een prachtig nieuw gazon in uw tuin.

Online grasmatten bestellen, nieuw gazon kopen

Grasmatten bestellenGelijk online grasmatten bestellen? De beste grasmat van Nederland hebben wij te koop. Het aanleggen van een nieuw gazon is met onze kant en klare grasmatten zeer gemakkelijk. Zo hebben wij het bestelproces kunnen verbeteren. Waardoor u tegenwoordig niet alleen overzichtelijk de graszoden prijs kunt berekenen maar ook gemakkelijk uw nieuwe grasmat kunt bestellen. Meet eerst het oppervlak van de tuin waar u het nieuwe gazon wilt gaan leggen (totaal aantal m²), voer deze gegevens online in en graszoden rekentool en u ziet gelijk de graszoden kosten van het nieuwe gazon. Hier ziet u niet alleen de graszoden prijs maar ook de graszoden transportkosten. Deze transportkosten zijn in heel Nederland hetzelfde. Wij bezorgen uw nieuwe grasmat vervolgens met de snelste graszodentransporteur in Nederland. Bestelt u voor elf uur ’s ochtends, dan heeft u de nieuwe grasmat de volgende werkdag nog op locatie.

Afmetingen grasmatten

  • 1 grasmat is 1 m²
  • 1 rol gazon is 250 cm lang, 40cm breed en is ongeveer 1,5 cm dik
  • Het gewicht van 1 grasmat is circa 13 tot 18 kg
  • De houdbaarheid van graszoden is maximaal 2 dagen in de zomer tot 4 dagen in de winter
  • Belading tot 60 m² per pallet. (Pallet blijft op locatie achter)

graszoden Google + graszoden Twitter graszoden Facebook graszoden LinkedIn