Siergazon Graszoden & Siergraszoden Kopen

Siergazon: Wilt u met nieuw gras een speelgazon aanleggen, dat wel tegen een stootje kan? Gebruik de Premium siergazon graszoden van Graszoden Kopen. Of je er nou een kinderzwembad, of een tijdelijk tuinhuisje opzet. Of een potje ruig wilt voetballen, de graszoden van Graszoden Kopen zijn supersterk en herstellen zichzelf snel na intensief gebruik. Het sterkste speelgazon door een unieke samenstelling van grassoorten. Met de graszoden van Graszoden Kopen krijgt u de mogelijkheid om in uw tuin, een ijzersterk siergazon aan te leggen.

Samenstelling siergazon graszoden

Deze unieke samenstelling van: Engels raaigras; Roodzwenk; en Veldbeemd; zorgt ervoor dat het beste siergazon zich sterk en veerkrachtig verhoud na het aanleggen van dit soort gazon. Deze graszoden dient u vanaf het graszoden leggen, goed te onderhouden door regelmatig te bemesten, besproeien en te maaien. En af en toe eens wat gaten te prikken in het gazon met een hooivork voor een betere beluchting. Zo creëert u het sterkste speelgazon waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Dankzij deze unieke samenstelling van graszaden, kunt u de siergazon graszoden ook gebruiken als speelgazon en of sportgazon.

Siergazon & Speelgazon & Sportgazon

Het voordeel van meervoudig gebruik van uw nieuwe gazon. Siergazon, speelgazon en of sportgazon zijn dezelfde graszoden. Deze gazon soorten dient u regelmatig te maaien, alleen zo verkrijgt u het mooiste, groenste siergazon. Siergazon en sportgazon leveren wij zonder netten. “Bang” dat de graszoden van het siergazon bij intensief gebruik “losraken”? De graszoden voor een stevig sport gazon leveren wij ook, dus deze zorgen zijn niet nodig. De sport gazon graszoden hechten zich snel aan de nieuwe ondergrond. En kunt u al na een paar weken intensief in gebruik nemen. De graszoden van Graszoden Kopen zijn namelijk gekweekt zonder netten, wat ervoor zorgt dat de siergazon graszoden al een stevige ondergrond hebben. Geef de graszoden zelf even de tijd om echt goed aan de nieuwe tuingrond te hechten. Zodra ze zijn gelegd, groeien ze naar elkaar toe en vormen deze samen een sterk en strak siergazon. En kunt u in het buitenseizoen genieten van een mooi siergazon in de tuin.

Heeft u vragen over siergazon, speelgazon en of sportgazon?

Neem contact met Graszoden Kopen op. Informatie over het graszoden aanleggen van een sier-, speel- en of sportgazon.

graszoden Google + graszoden Twitter graszoden Facebook graszoden LinkedIn