Speelgazon Graszoden & Speelgraszoden Kopen

Speelgazon: Wilt u met nieuw gras een speelgazon aanleggen, dat wel tegen een stootje kan? Gebruik de Premium graszoden van Graszoden Kopen. Of je er nou een kinderzwembad, of een tijdelijk tuinhuisje opzet. Of een potje ruig wilt voetballen, de graszoden van Graszoden Kopen zijn supersterk en herstellen zichzelf snel na intensief gebruik. Het sterkste speelgazon door een unieke samenstelling van grassoorten. Met de graszoden van Graszoden Kopen krijgt u de mogelijkheid om in uw tuin, een ijzersterk speelgazon aan te leggen.

Samenstelling speelgazon graszoden

Een unieke samenstelling van: Engels raaigras; Roodzwenk; en Veldbeemd; zorgt ervoor dat het beste speelgazon zich sterk en veerkrachtig verhoud na het aanleggen van dit soort gazon. Deze graszoden dient u vanaf het graszoden leggen, goed te onderhouden door regelmatig te bemesten, besproeien en te maaien. En af en toe eens wat gaten te prikken in het gazon met een hooivork voor een betere beluchting. Zo creëert u het sterkste speelgazon waarvan u jarenlang plezier zult hebben. Dankzij deze unieke samenstelling van graszaden, kunt u de speelgazon graszoden ook gebruiken als siergazon.

Speelgazon & Siergazon & Sport Gazon

Het voordeel van meervoudig gebruik van uw nieuwe gazon. Speelgazon, sportgazon en of siergazon zijn dezelfde graszoden. Deze gazon soorten dient u regelmatig te maaien, alleen zo verkrijgt u het mooiste, groenste speelgazon en siergazon. Speelgazon en siergazon leveren wij zonder netten. “Bang” dat de graszoden van het speelgazon bij intensief gebruik “losraken”? De graszoden voor een stevig sport gazon leveren wij ook, dus deze zorgen zijn niet nodig. De sport gazon graszoden hechten zich snel aan de nieuwe ondergrond. En kunt u na een paar weken intensief gebruiken. De graszoden van Graszoden Kopen zijn namelijk gekweekt zonder netten, wat ervoor zorgt dat de graszoden al een stevige ondergrond hebben. Geef de graszoden zelf even de tijd om echt goed aan de nieuwe tuingrond te hechten. Zodra ze zijn gelegd, groeien ze naar elkaar toe en vormen ze samen een sterk en strak speelgazon. En kunt u in het buitenseizoen genieten van mooi siergazon in de tuin.

Heeft u vragen over speelgazon, siergazon en of sportgazon?

Neem contact met Graszoden Kopen op. Informatie over het graszoden aanleggen van een speelgazon, siergazon en of sport gazon.

graszoden Google + graszoden Twitter graszoden Facebook graszoden LinkedIn