Sportgazon Graszoden & Sportgraszoden Kopen

Sportgazon: Wilt u met nieuw gras een sportgazon aanleggen, dat wel tegen een stootje kan? Gebruik de Premium graszoden van Graszoden Kopen. Of je het nou wilt gebruiken als voetbalveld, golfbaan, cricketveld en of tennisbaan. De graszoden van Graszoden Kopen zijn supersterk en herstellen zichzelf snel na intensief gebruik. Het sterkste sportgazon is kweekt door een unieke samenstelling van grassoorten te gebruiken. Met de graszoden van Graszoden Kopen krijgt u de mogelijkheid om in uw sportveld, een ijzersterk sportgazon aan te leggen. Dit gras is geschikt voor iedere soort buitensport en voor ieder sportveld.

Samenstelling sportgazon graszoden

Een unieke samenstelling van: Engels raaigras; Roodzwenk; en Veldbeemd; zorgt ervoor dat wij het beste sportgazon kweken. Sportgazon wat zich sterk en veerkrachtig verhoud na het aanleggen van dit soort graszoden. Deze graszoden dient u vanaf het graszoden leggen, goed te onderhouden door regelmatig te bemesten, besproeien en te maaien. En af en toe eens wat gaten te prikken in het gazon met een hooivork, voor een betere beluchting. Zo creëert u het sterkste sportgazon waarvan u jarenlang plezier zult hebben met uw sportclub. Dankzij deze unieke samenstelling van graszaden, kunt u de sportgazon graszoden ook gebruiken als speelgazon, of siergazon.

Sportgazon & Speelgazon & Siergazon

Het voordeel van meervoudig gebruik van uw nieuwe gazon. Sportgazon, speelgazon en siergazon zijn dezelfde graszoden. Deze gazon soorten dient u regelmatig te maaien, alleen zo verkrijgt u stevig. Gazon leveren wij zonder netten. “Bang” dat de graszoden van het sportgazon bij intensief gebruik “losraken”? Dit is dus niet nodig. De sportgazon graszoden hechten zich snel aan de nieuwe ondergrond. En kunt u deze na een paar weken al intensief in gebruik nemen. De sport graszoden van Graszoden Kopen zijn namelijk gekweekt zonder netten, wat ervoor zorgt dat de graszoden al een stevige ondergrond hebben. Geef de graszoden zelf even de tijd om echt goed aan de nieuwe sportveld ondergrond te hechten. Zodra deze zijn gelegd, groeien ze naar elkaar toe en vormen ze samen een sterk en strak sportgazon. En kunt u met uw sportclub genieten van een sterk sportgazon als sportveld.

Heeft u vragen over sportgazon, speelgazon en of siergazon?

Neem contact met Graszoden Kopen op. Informatie over het graszoden aanleggen van een sport-, speel- en of siergazon.

graszoden Google + graszoden Twitter graszoden Facebook graszoden LinkedIn